KREATIVITA-HOBBY podzim 2015

KREATIVITA-HOBBY podzim 2015
KREATIVITA-HOBBY podzim 2015

úterý 13. listopadu 2012

Davona tvoří s Big Shotem ...


 
Na prvním ročníku výstavy Kreativity na jaře 2012 vzbudili velký zájem workshopy společnosti Davona s britským lektorem značky Sizzix Petem Hughesem. Mnozí se právě na kurzech poprvé seznámili s úžasným pomocníkem při tvoření – přístrojem Sizzix Big Shot. Pete předvedl několik druhů šablon a embosovacích kapes a na kurzy byl poskytnut velkorysý pracovní prostor i dostatek času.

Dobrá zpráva je, že i v zimním termínu si Davona připravila workshopy na výrobu přání s využitím přístroje Big Shot. Také tentokrát pod vedením české lektorky Aleny Špačkové budete moci vyzkoušet různé vyřezávací šablony, embosovací kapsy a vyzkoušíte si i zajímavé Pop-Up přáníčko, ve kterém se po otevření rozevře nádherný motýl.

Kurzy jsou i tentokrát pojaty jako plnohodnotné dvouhodinové tvoření, proto doporučujeme všem, aby si svůj čas rezervovali předem a nespoléhali se volné místo na poslední chvíli. Podrobnosti o náplni jednotlivých kurzů a čase najdete zde: http://www.tvorive-projekty.cz/vystava-kreativita-praha-holesovice-zima-2012.aspx.
Workshopy Davona (30.11.-2.12.2012)
 

Pokud jste Big Shot nikdy nepoužívali a chcete si konečně osobně vyzkoušet mašinku, o které mluví celá kreativní komunita, je tento kurz přesně pro vás. Pokud již Big Shot doma máte, určitě získáte na kurzech novou inspiraci a případně i odpovědi na případné otázky, které se při práci s tak všestranným strojem určitě vyskytnou.

Davona bude mít na stánku velký výběr sortimentu Sizzix, takže si určitě budete moci doplnit svou sbírku šablon a kapes o další zajímavé kousky.

Vzhledem k hlavní specializaci společnosti Davona na výrobu přání a scrapbook, nebude chybět bohatá nabídka papírů, dekorací a lepicích materiálů a to zejména značek Docrafts a Ursus.

Zasvěcení fanoušci vědí, že další hlavní zaměření Davony je v oblasti polymerů. Širokou nabídku nástrojů, vykrajovátek a polymerových hmot Cernit a Premo najdete tentokrát pouze v prodejně v Králově Dvoře u Berouna. V Holešovicích si ale budete moci vybrat alespoň z celé barevné škály polymerové hmoty Cernit.
 
Připravila pro Vás: A.Krejčí
 
Více o výrobcích, projektech a samotné Davoně najdete na www.davona.cz. Můžeme jedině doporučit. Webové stránky Davony jsou nyní v nové podobě a zaručeně Vás nadchnou.
 

Žádné komentáře:

Okomentovat