KREATIVITA-HOBBY podzim 2015

KREATIVITA-HOBBY podzim 2015
KREATIVITA-HOBBY podzim 2015

úterý 23. října 2012

Objevte novinku pro výrobu originálních šperků s firmou Pébéo

 

Máte tvůrčího ducha a rády ve svém volném čase zkoušíte nové věci? Máte chuť si vyrobit vlastní originální šperk nebo vyzdobit Váš domov nevšedními malovanými doplňky, ale nepovažujete se přímo za profesionální malířku či dekoratérku? Zajímavým řešením pro Vás mohou být nové barvy Fantasy Prisme Effect Paint, které nedávno uvedla na trh firma Pébéo - světoznámý francouzský výrobce výtvarných potřeb. Barvy jsou určeny především pro malování šperků a dekorování, s nimiž i naprostý začátečník dokáže vytvořit zázraky. Důkazem, že se jedná o skutečně výjimečnou novinku, je i vítězství na celosvětovém veletrhu kreativity ve Frankfurtu v letošním roce.


Díky jejich unikátním vlastnostem budete schopny s drobnou dávkou šikovnosti tvořit originální doplňky do domácnosti a především krásné šperky s puncem vysoké kvality.

Samotné tvoření s barvami je přitom velmi jednoduché.Stačí Vám k tomu hlavně tvořitelské nadšení, prázdná bižuterní kovová lůžka na náušnice, náramky či přívěsky, jednoduché nástroje v podobě klasické špejle a pipety a samozřejmě barvy Fantasy Prime (Pébeo).
Barvy je ideální nanášet v kombinaci dvou nebo tří odstínů, ale fantazii se samozřejmě meze nekladou (nakonec máte k dispozici širokou řadu 28 různých odstínů).

Největší kus práce za Vás díky svým vlastnostem odvede sama barva. Takže ji stačí nechat zaschnout a zaručeně Vás okouzlí výsledným efektem. Tvoření je velmi zábavné, protože nikdy dopředu neznáte výsledek a nemůžete ho ani plně kontrolovat. Tím je zaručeno, že Vás práce s touto barvou neomrzí, ale také vždy vznikne originál. Navíc můžete tvořit na mnoho různých povrchů jako sklo, dřevo, kovy, porcelán, kamínky a další.

Rády by jste si vyzkoušely tvoření s Fantasy Prisme na vlastní kůži? Než ji začnete shánět v obchodech, využijte příležitost se s barvou seznámit ve workshopech "Ruční malování šperků" na veletrhu KREATIVITA-HOBBY.
Workshopy pořádá firma Jaroslav Tůma - výhradní dodavatel výtvarných potřeb Pébéo pro Českou republiku.

Workshop - ručně malované šperky


Zkušené lektorky Vám odhalí spoustu kreativních  nápadů, rad, tipů a triků, jak s barvou tvořit, aby Vaše originální výtvory neustále sklízely obdiv vašeho okolí. Kapacita míst je ve workshopech omezena, ideální je tedy se přihlásit v předstihu, ať máte jistotu, že Vám tento nový tvůrčí zážitek neunikne.

Připravila pro Vás lektorka: Mgr. Dana Cejpková (www.kreativni-malovani.cz)

Více info o barvách Pébéo: www.pebeo.cz

Pébeo se na Váš těší, nenechte si je ujít :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat