KREATIVITA-HOBBY podzim 2015

KREATIVITA-HOBBY podzim 2015
KREATIVITA-HOBBY podzim 2015

středa 4. prosince 2013

Pozvánka




Připravte se na první pražský Boutique Market!


Hala č. 7 v Pražské tržnici se první tři soboty promění na exlusivní výběrový trh Boutique Market. Nápad, který předchází celou akci, je shromáždit na jednom místě zboží, které lze označit slovem boutique. Pozornost je zaměřena na vysoce kvalitní produkty od vína, kávy a čokolády až ke knihám, umění, módním a designovým výrobkům.

Pro výrobce těchto produktu je typická malá produkce, důraz na kvalitu, tradiční zpracování, inovativní myšlení a respekt k životnímu prostředí. Prodejci budou vybíráni ve spolupráci s našimi exkluzivními partnery tak, aby byla zajištěna, co nejkvalitnější a nejzajímavější nabídka zboží.


Díky příhodnému načasování je Boutique Market místem vhodným pro nákup vánočních dárků – výběr toho nejlepšího na jednom místě. Boutique Market se uskuteční ve vytápěné, dekoracemi vyzdobené industriální hale. Součástí trhu bude občerstvení, hudba k poslechu a prostor pro děti. Nabídka trhu je zaměřena na rodiny, expaty, matky s dětmi a všechny, kdo chtějí nakoupit exkluzivní a jedinečné dárky.

Vstup na Boutique Market  je zdarma a bezbariérový.


 
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat