KREATIVITA-HOBBY podzim 2015

KREATIVITA-HOBBY podzim 2015
KREATIVITA-HOBBY podzim 2015

středa 30. října 2013

Príma receptář novým mediálním partnerem KREATIVITA-HOBBY


 
Internetový hobby magazín Príma receptář (http://prima-receptar.cz/) se stal mediálním partnerem nejen pro tvořivé KREATIVITA-HOBBY. Jde o hobby magazín, který svým čtenářům každý den přináší nový článek se spoustou praktických a užitečných tipů a rad. Nejčastěji se články zaměřují na dům a byt, zahradu, ale samozřejmě i ruční práce. Výjimkou není ani kalendář akcí a upoutávky na zajímavé veletrhy, kde nově najdete i výstavu KREATIVITA-HOBBY. Na Facebookovém profilu magazínu se pak můžete těšit na fotoreportáže z tematických výstav. A letošní KREATIVITA-HOBBY výjimkou rozhodně nebude!

Co dál Príma receptář nabízí?

V hlavičce stránky najdete jednotlivé kategorie, kterým se web věnuje. Pod jednotlivými kategoriemi jsou schované samotné články. Zajímavé a důležité události spjaté s tématy, kterými se web zabývá, najdete v interaktivním kalendáři. Tak budete mít stále přehled o tom, co se děje.

Príma receptář naslouchá svým čtenářům. Proto můžete redakci sami kontaktovat a požádat o téma, které vás zajímá. Svým názorem můžete také přispět do diskuze, či do komentářů pod článek. Pokud toužíte po více informacích, zeptejte se samotných redaktorů, nebo externích spolupracovníků. Hlavním záměrem webu je totiž poskytování ucelených informací napříč různými oblastmi. Zkrátka tak, aby si každý našel to, co ho právě zajímá.

Zúčastnit se také můžete pravidelně pořádaných soutěží o vstupenky na veletrhy a další hodnotné ceny, které udělají radost vám, nebo vašim blízkým.

Jestli hledáte spolehlivý magazín, kde dennodenně najdete mnoho zajímavých a plnohodnotných informací, zavítejte právě sem. Najdete je na www.prima-receptar.cz
 
Zdroj (Autor): Príma receptář

Žádné komentáře:

Okomentovat