KREATIVITA-HOBBY podzim 2015

KREATIVITA-HOBBY podzim 2015
KREATIVITA-HOBBY podzim 2015

čtvrtek 30. května 2013

KREATIVITA-HOBBY jaro 2013 - uteklo to :-)

Dneska je to přesně týden, kdy vystavovatelé začali chystat své expozice na začínající veletrh pro tvořivé. KREATIVITA-HOBBY měla teprve začít, počítali jsme poslední hodiny.

Uteklo to rychle. Veletrhem stále ještě žijeme, kladné ohlasy návštěvníků nám dělají radost a již nyní pracujeme na dalším ročníku.

Již první den bylo jasné, že to bude velké a že návštěvníků dorazí zase více. První workshop začal již v 10:15, tvořit se přestalo v 18:20 (tedy až po zavírací době).

Druhý den již nebylo skoro k hnutí a vystavovatelé museli narychlo doplňovat své zásoby, abychom mohli nakoupit vše po čem srdíčko nás všech plesalo.

V neděli nás zastihl prudký déšť a již jsme si užívali volnější atmosféru. Poslední workshop veletrhu skončil v 17:10 (opět po zavírací době :-)).

A jaké workshopy jste viděli?

Mohli jste si zkusit svojí první vystřihovánku, sestavit luxusní šperk se Swarovski Elements, práce s bigshotem, vyzkoušet sochu z Poverpolu, skládání z papíru, malování voskovkami, enkaustiku, cake design, feltro vintage, háčkování pomocí českých makaróny přízí, pletení rukama i na hrábích, malovat rukama na papír i na hrnek, malování šperků, výroba šperků, vinutí perlí, filcování, plstění, malování na trička, vyrobit si vlastní potisk či skládačku, skládání stavebnic, razítkování, decoupage na svíčky, malování pastelkami, modelování balónků, demo ukázky z fima, výroba šperků z těstovin, malované vařečky, skládání figurek, pískování, malování obrazu  a mnoho dalších. Celkem denně proběhlo okolo 50 workshopů. Během 3 dnů veletrhů jich proběhlo 153.

Bylo nám potěšením seznámit se s prací Nadii Danesi, která k nám zavítala z Itálie a na stánku firmy E-motions představil Cake design pod hlavičkou Stamperia.

Představila se i světová premiéra Swarovski Elements. Dámy, které nakoupily, jsou jediné, které získaly danou novinku první po celém světě. Novinku jste viděli u stánku fy AKTUAL.

Vy tvořivci rádi vyrábíte a teď na to máte celé léto :-) My budeme rádi pokud se podělíte o fotečky svých výrobků na našem facebooku nebo nám je zašlete na náš email info@kreativita-hobby.cz.

Společně jsme vytvořili mandalu veletrhu KREATIVITA-HOBBY o celkovém ploše 5x5m. Těší nás, že jsme mohli vidět - jak se jmenují naši návštěvníci, odkud k nám dorazili, co je baví, jaké barvy mají rádi, jaká zvířátka se jim líbí.

Děkujeme všem návštěvníkům za krásnou atmosféru, která byla opravdu úžasnááááááááááá a za krásné ohlasy, které nás velmi těší a opět nás posouvají dále.

Podzimní veletrh bude opět před Vánoci, opět se chystají novinky, akce pro děti a zároveň i novinka veletrhu.

Těšte se. My se nemůžeme dočkat už teď :-)


Vstupte ...

Nadia D. - fy Stamperia (e-motions)

FOR ART.cz

Nemravka.cz

Postaráme se.cz

Bambulky Elpopo - pleteme rukama či na hrábích

Flex-Tex


Tvořilka.cz

Scrapyard.cz

WIXX.cz

Rafa.cz

E-motions (Feltro Design)

AKTUAL - Swarovski Elements NOVINKA

Svíčky

Koralky.cz

Na vše makarony příze :-)

 
 

Duhový motýl - enkaustika

www.kouzelnik.cz

Malování na obličej.

Vyrábíme šperky pro malé i velké.

Nakladatelství Anagram - knížky TOPP


Cake Design zvládly i děti.

Balónkové modelování

Šárka Rooya Jiřičná
 
 
 
Takhle krásná mandala veletrhu nám vznikla. Děkujeme.



Další fotečky pro Vás chystáme ....
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat