KREATIVITA-HOBBY podzim 2015

KREATIVITA-HOBBY podzim 2015
KREATIVITA-HOBBY podzim 2015

čtvrtek 25. října 2012

Nový druh zábavy pro vaše malé umělce

 
Chcete dopřát vašemu dítěti to nejlepší a hledáte pro něj aktivity, které ho budou bavit a zároveň pomohou v jeho přirozeném rozvoji? Považujete malování a tvoření s výtvarnými materiály za vhodný způsob rozvíjení fantazie vašeho malého umělce, ale malování pastelkami a vodovkami ho již tolik nezaujme? Pak vám můžeme doporučit novinku ve výtvarných potřebách pro děti v podobě speciálních prstových barev Tactilcolor 3D Bubbble. Jak už sám název napovídá, barvy jsou určené pro malování trojrozměrných obrázků, což pro dětské tvoření znamená něco zcela nového a neobvyklého.
 
 
Malování s barvami Tactilcolor 3D Bubble je pro děti velmi zábavné, zajímavé a přitom zcela jednoduché. Hlavním uměleckým náčiním jsou prstíky a dlaně vašeho dítěte. Velkou výhodou barviček je, že se při tvoření nemusíte omezovat pouze na papír, ale dobře drží na mnoha dalších materiálech jako je dřevo, kamínky, keramika, sklo a podobně. Malování je pro děti příjemné i na dotek, neboť barvičky si můžete představit jako hustou nadýchanou pěnu. K dispozici je 20 odstínů jasných barev. Řada z nich má třpytivý efekt, což je mezi dětmi velmi oblíbená varianta. Navíc se nemusíte obávat, že vám malování prstovými barvami doma způsobí spoušť, neboť barvy se dají snadno umýt a vyprat.
 
Tvoření těmito speciálními barvičkami má značně pozitivní vliv na rozvoj mnoha stránek osobnosti vašeho dítěte. Díky zcela odlišnému způsobu malování oproti klasickým temperovým či vodovým barvám se v mnohem větší míře rozvíjí představivost a prostorové vnímání, vizuální a motorická součinnost dítěte a řada dalších oblasti jeho osobnosti.

Abyste dokázali využít široký potenciál barviček naplno, přiveďte vaši ratolest na jeden z workshopů na veletrh KREATIVITA-HOBBY. Workshop "Namaluj si 3D obrázek" umožní vašemu dítěti vyzkoušet si zábavné tvoření s barvičkami Tacticolor 3D Bubble na vlastní prsty.
Pořádat jej bude firma Jaroslav Tůma, která je výhradním dodavatelem výtvarných potřeb Pébéo pro ČR. Navíc se od zkušené lektorky dozvíte množství zajímavých nápadů a rad, jak s barvičkami doma správně tvořit.



Připravila pro Vás lektorka: Mgr. Dana Cejpková
Více o barvách na www.pebeo.cz nebo o kurzech na www.kreativni-malovani.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat